بر اساس این گزارش درآمد سونی در سه ماهه مالی یاد شده 1,712.7 میلیارد ین (معادل 17.3 میلیارد دلار) بوده که رشدی 13.0 درصدی را نسبت به سه ماهه مشابه سال مالی گذشته (بر حسب ین ژاپن) نشان می دهد. بنا به گفته سونی علت این رشد علاوه بر تأثیر نرخ تبدیل میان ین ژاپن و دلار آمریکا، ناشی از افزایش درآمد سرویس های مالی سونی و افزایش تعداد گوشی های هوشمند فروشی این کمپانی بوده است. البته اگر نرخ تبدیل ارز را ثابت در نظر بگیریم فروش سونی به میزان 3 درصد کاهش را نشان می دهد. سونی اصلی ترین دلایل این کاهش را کاهش فروش محصولات شیمیایی و و کاهش فروش دوربین های فیلمبرداری و دوربین های دیجیتال کامپکت خود عنوان نموده.
سونی همچنین در سه ماهه مالی یاد شده سودی برابر 3.5 میلیارد ین (35 میلیون دلار آمریکا) را به ثبت رسانده که هرچند رقم چندان قابل ملاحظه ای نیست اما نسبت به زیان 24.6 میلیارد ینی این کمپانی در سه ماهه مشابه سال مالی گذشته روند رو به رشد سونی را نشان می دهد.
در بخش "ارتباطات و محصولات موبایل" کمپانی سونی شاهد فروشی برابر 389.0 میلیارد ین (3.929 میلیارد دلار) بوده که رشدی 36.2 درصدی (14 درصد بر پایه ارز ثابت) را نشان می دهد. در این بخش علاوه بر افزایش تعداد گوشی های هوشمند فروشی (9.6 میلیون در مقابل 8.1 میلیون در سه ماهه پیش و 7.4 میلیون در سه ماهه مشابه سال گذشته)، متوسط قیمت هر گوشی نیز افزایش داشته است. سود این بخش 5.9 میلیارد ین (معادل 60 میلیون دلار آمریکا) بوده که نسبت به زیان 28.1 میلیارد ینی سه ماهه مالی مشابه سال گذشته نشان دهنده بازگشت رونق به بازار اسمارت فون های سونی است -- بازاری که با عرضه گوشی های خوش استایلی نظیر اکسپریا زد جان دوباره ای گرفته. بر خلاف بخش "ارتباطات و محصولات موبایل" سونی که سه ماهه مالی قابل قبولی را پشت سر گذاشت بخش "گیم" این کمپانی باکاهش فروش پلی استیشن 3، PSP و پلی استیشن 2 شاهد 14.8 میلیارد ین (معادل 149 میلیون دلار آمریکا) زیان بود که البته بخش عمده ای از این زیان هنگفت ناشی از هزینه های تحقیقات و توسعه پلی استیشن 4 بوده است.
نظرات شما عزیزان: